Recep İvedik 3 İzle

Recep ivedik 3 ,recepivedik3izle ,Recep İvedik 3 izle, Recep ivedik 3 Seyret , Recep ivedik 3 full izle , Recep ivedik 3 sinema çekimi izle,film,sinema,türk film,sinema filmi,sinema film,online

Recep ivedik 3 neler yaşatacak bize


Bildiğiniz gibi kahramanımızın babaannesi recep ivedik 2′de ölmüştü. Bunun üzerine recep ivedik fena halde deprosyana girer. Ama bu deprosyon belirtileri çok komiktir. Kendi derdini kendi çözmek adına mahalle sakinlerden, ev kadınlarından ve en yakın dostu olan bakkal salih abiden yardım ister. Böyle olmayacağını anlayınca psikoloklardan ve hatta cinci hocalardan yardım istemeye başlar. Ancak hiç biri recep ivedik’in derdine çare bulamaz.

Bu depresyon hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünse de recep ivediğini hayatı biz izleyiciler için komik bir hal alır. Ve sonunda recep ivedik in uzaktan akrabası olan Zeynep istanbul da okumaya başlar. Ama kalacak yer sıkıntısı yaşamaktadır. Zeynep, recep ivedik ile ilk başta pek anlaşamasada sonradan recep ivediğin sıkıntısını anlar ve ona yardımcı olmaya karar verir. Ve hayatına katabildiği kadar renk katmaya çalışır.

Zeynep, ilk başta recep ivedik in bu güne kadar hiç yaşamadığı tatları hayatına sokmaya çalışır. Dans kursuna gitmeye başlarlar, sabahları koşmaya giderler, spor okuluna yazılırlar, dans dersleri almaya başlarlar, karate okuluna giderler, paintball oynarlar (oynamaya çalışırlar :D ) Tiyatroya başlarlar, seramik ve aşçılık dersleri alırlar … ve hatta Zeynep Recep ivediği bir günlüğüne de olsa, kendi okuduğu üniversiteye götürür. Tabii ki recep ivedik bu rahat durur mu hiç :) gittiği her yeri dağıtır, parçalar, altını üstüne getirir :D yinede bunlar recep ivedikğin düştüğü bunalım durumuna çare olmaz :( Ta ki Zeynep Recep ivedik e hayatında hiç başına gelmeyen, hiç yaşamadığı bir şey yaşatana kadar :D tabi buradan sonrası recep ivedik 3 filminde :D recepivedik3.org adresinden ayrılmayın, recep ivedik 3 ten haberiniz olsun :D

recep ivedik 3 filminde, recep ivedik ve recep ivedik 2 de yaşamadığımız bir çok şeyi yaşayacağız :) tabiki bu bizim kahkaha atma seviyemizi yükseltecek gibi gözüküyor :D kim recep ivedikğin paintball oynayacağını, karate yapacağını düşünürdü ki recepivedik3izle.blogspot.com dan ayrılmayın kahkamızı birlikte atalım :)

0 yorum:

Yorum Gönder

****





recep ivedik 3