Recep İvedik 3 İzle

Recep ivedik 3 ,recepivedik3izle ,Recep İvedik 3 izle, Recep ivedik 3 Seyret , Recep ivedik 3 full izle , Recep ivedik 3 sinema çekimi izle,film,sinema,türk film,sinema filmi,sinema film,online

Küçük Sırlar 1. Bölümü

küçük sırlar dizisi türkiyeyi kasıp kavuruyor.

Konusu:

Amerika'yı ve dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl dizisi yapımcılarında ağzını sulandırmaktadır.Birçok ülkede biraz değiştirilerek uyarlanan Gossip Girl tarzı diziler de başarı olmaktadır.


Ülkemizde de Küçük Sırlar adı altında uyarlanan dizi reytinglerde başarılı oldu.Yaz dizisi olarak başlayan Küçük Sırlar yeni sezonda da devam edeceğe benziyor.

Gerek Kastı gerekse de senaryosu ile bence çok zayıf bir dizi. Ama dediğimiz gibi Gossip Girl dizisini izlemeyenler için güzel bir seçenek olabilir.

Ama Gossip Girl dizisinin karakterlerini biraz komik bir şekilde değiştirmişler.Örnek vermek gerekirse Gossip Girl deki Serena'nın babası yok,Küçük Sırlar da suyun Babası var annesi yok gibi.

Ayrıca Gossip Girl dizisinin başarılı olması Amerika'daki bir yaşam tarzını anlatması.Yani Küçük Sırlar'daki karakterler aslında Türkiye'de bir yaşam tarzını anlatmıyor...

Şunu da belirtmek gerekiyor ki dizi birkaç bölüm sonra ritim bulup biraz daha kalitesini ve reytingini arttırabilir. Ama bu haliyle Gossip Girl hayranlarının bu diziyi izlemesi mümkün değil.

KÜÇÜK SIRLAR DİZİSİ 1.BÖLÜM

<>

0 yorum:

Yorum Gönder

****





recep ivedik 3